Knauf Insulation

Maailman johtava eristevalmistaja

Knauf Insulation, joka on osa perheyritys Knauf Groupia, on yksi maailman arvostetuimmista ja edistyksellisimmistä nimistä eristealalla

Tänä päivänä Knauf Insulation on nopeimmin kasvava ja yksi suurimmista eristevalmistajista maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman lämpöeristeitä vastatakseen kasvavaan energiatehokkuuden ja akustisen suorituskyvyn kysyntään uusissa ja jo olemassa olevissa kodeissa, liikerakennuksissa ja teollisissa/teknisissä sovelluksissa.

Knauf Insulation, jolla on tuotantotoimintaa Euroopassa, Iso-Britanniassa, Venäjällä ja Pohjois-Amerikassa (yli 35 maata, 30 tuontantolaitosta ja yli 5000 työntekijää), käyttää patentoitua, viimeisintä teknologiaa tuotannossaan ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien tehokkaat lasivilla, kivimineraalivilla, suulakepuristettu polystyreeni (XPS) ja solupolystyreeni (EPS).

Uusi nimi eristealalla Suomessa

Knauf Insulation pystyy tällä hetkellä tarjoamaan laajan valikoiman XPS-, lasi- ja kivimineraalivillatuotteita rakennuksiin, teollisiin/teknisiin menetelmiin ja ääneneristys sovelluksiin.

Knauf Insulation tunnistaa kasvavan energian kysynnän ja aina vain ankarammat säännökset. Siksi se onkin sitoutunut Suomen markkinoille pitkällä aikavälillä ja arvioi parhaillaan vaihtoehtoja kapasiteetin lisäämiseksi ja palvelutason nostamiseksi. Knauf Insulation kehittää parhaillaan innovatiivisia ratkaisuja, jotta se pystyisi noudattamaan pohjoismaisia rakennusmääräyksiä tehokkaammin.

Lisätietoja Knauf Insulation Finlandin sivuilta: www.knaufinsulation.fi.