PUHALLUSVILLA ON ERINOMAINEN ERISTE YLÄ- ALA- VÄLIPOHJIIN SEKÄ SEINIIN. Olipa tarpeesi sitten uuden kohteen eristäminen tai tarve lisäeristykselle, niin meiltä saat puhallusvillan asennettuna aina laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla.

Puhallusvilla

Meiltä saat puhallusvillan asennettuna haluamaasi kohteeseen aina ammattitaidolla ja parhaita menetelmiä noudattaen. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta, joten olipa Sinun tarpeesi puhallusvillan asennukselle millainen tahansa, niin meiltä saat varmasti yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua.

Puhallusvillalla eristämisellä on useita vahvuuksia kuten erinomainen äänen- ja lämmöneristyskyky. Lisäksi se on paloturvallinen, ympäristöystävällinen sekä käytettävyydeltään monipuolinen eriste, jota voidaan puhaltaa vaivatta minkä tahansa pinnan päälle. Puhallusvilla on myös pitkäikäinen, mikä tarkoittaa käytännössä, että se kestää koko rakennuksen käyttöiän ajan. Kosteuden osalta puhallusvilla toimii varsin käytännöllisesti, sillä se antaa kosteuden poistua rakenteesta ”hengittämällä”. Se ei siis kerää itseensä rakenteita rasittavaa kosteutta eikä näin ollen latistu tai painu kasaan. Lisäksi se toimii vankkana suojana rakenteille korkeissakin lämpötiloissa, koska puhallusvilla ei syty, liekehdi, kyde tai levitä mahdollista tulipaloa. Puhallusvilla on myös varsin nopea asentaa tarkasti haluttuun tilaan, joten myös arvokasta aikaasi säästyy sitä käytettäessä merkittävissä määrin. 

Puhallusvillalla eristäminen säästää selvää rahaa

Kustannustehokas eristäminen puhallusvillalla tuo Sinulle useita etuja. Näistä merkittävimpiä ovat energiankulutuksen selvä väheneminen, ilmanlaadun paraneminen sekä parempi äänieristys, jotka kaikki parantavat myös asumismukavuutta. Kaikki edellä mainitut edut tuovat lopulta vielä koko kiinteistölle jokaisen omistajan haluaman lopputuloksen, eli myös kiinteistön arvo kasvaa. Yksi suurimmista virheistä esimerkiksi lisäeristämisen suhteen on sen lykkääminen myöhemmäksi, koska puhallusvillalla lisäeristäminen maksaa itsensä takaisin ajan kanssa. Meiltä saat kaikenlaiset puhallusvillat puhallettuna suoraan kohteeseen yksilöllisesti juuri Sinun tarpeesi mukaan. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat puhallusvillojen osalta Paroc puhalluskivivilla, Hunton puhallusvilla (puukuitueriste), Rockwool kivivilla, Ekocell selluvilla (Termex Eriste Oy:lta) sekä Knauf Insulation puhalluslasivilla.

Olipa kyseessä uudiskohde tai jo olemassa olevan rakennuksen lisäeristäminen, josta vanhoja eristeitä on tarve myös suurtehoimuroida pois, niin meiltä saat puhallusvillaurakointiin aina huippuosaamisen alusta alkaen. Kannattaa siis pyytää tarjous meiltä pikimmiten, jotta saadaan eristysasiat kuntoon Sinunkin kohteessasi!

Puhallusvillalla eristäminen säästää Sinulle selvää rahaa

esimerkiksi tulevissa energiakuluissa. Ole siis yhteydessä jo tänään, niin laitetaan eristysasiat kuntoon!
Puhallusvillat meiltä ammattitaidolla!