SUURTEHOIMUROINTI HOITUU MEILTÄ KÄTEVÄSTI JA VAHVALLA OSAAMISELLA RAKENNUSKOHTEESSASI. Poistamme tehokkaasti kaikenlaiset irtoaineet työmailta kustannustehokkaasti. Saat suurtehoimuroinnit meiltä ”avaimet käteen periaatteella” vaivattomasti.

Suurtehoimurointi tuo tehokkuutta

Suurtehoimurointi on taloudellinen, siisti ja erittäin tehokas menetelmä poistaa kaikenlaiset irtoaineet työmaalta. Suurtehoimuroinnilla saadaan pölyttömästi ja kätevästi poistettua erilaisista työkohteista esimerkiksi muhat, hiekat, savi sekä monenlaiset muut haluttavat materiaalit. Myös vanhojen eristeiden poistoon on suurtehoimurointi liioittelematta ehdottomasti tehokkain ja paras menetelmä. Mikäli vanhat eristeet sisältävät epäpuhtauksia, rakenteen palokuormaa halutaan vähentää tai on tarpeen parantaa lämmöneristystä, niin suurtehoimuroinnilla saadaan vanhat eristeet kustannustehokkaasti pois kohteesta kuin kohteesta. Mahdolliset puhtaat eristeet, esimerkiksi puhallusvillat taas kannattaa käyttää uudelleen. Uudelleen käyttö samassa paikassa tai kokonaan uudessa rakennuksessa hoituu kätevästi suurtehopuhaltamalla käyttökelpoiset eristeet haluttuun paikkaan. Suurtehoimurointi säästää merkittävästi aikaa urakoinnin osalta hyvin monenlaisissa rakennuskohteissa, joten sitä kannattaa hyödyntää aina, kun se vain mahdollista.

Suurtehoimurointi säästää aikaa sekä kustannuksia

Edellä mainittujen lisäksi imettäviä materiaaleja ovat myös muun muassa tiiliskivet, sammal, sora, kevytsora, turve, kutterinlastut singeli jne. Esimerkiksi kattosingelin suurtehoimurointi (sekä suurtehopuhallus) nopeuttavat urakointia merkittävästi.  Nyrkkisääntönä voidaankin sanoa, että suurtehoimuroinnilla imettaviä materiaaleja ovat ”kaikki mikä mahtuu läpi 152 mm letkusta”. Kyseessä on siis hyvin monipuolinen menetelmä, jolla saadaan tehostettua työkohteissa urakointia merkittävästi. Näin syntyy myös kustannussäästöjä koko rakennusprojektia ajatellen. Suurtehoimurointi hoidetaan meillä ”avaimet käteen” idealla, eli me huolehdimme koko projektin kaaren alkuaskeleista loppuun asti. Sinun ei siis tarvitse käyttää erikseen aikaa hankkiaksesi esimerkiksi roskalavoja, työmiehiä tai kuljetuspalveluita. Meiltä saat koko paketin! Meillä on laaja kokemus hyvin monenlaisista työkohteista, joten olipa Sinun tarpeesi suurtehoimuroinnille millainen tahansa niin me voimme auttaa. Mikäli tarvitset lisätietoja aiheesta niin me vastaamme myös kaikkiin kysymyksiinne mielellämme. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous meiltä jo tänään!

Suurtehoimurointi on ylivoimaisesti kustannustehokkain ja toimivin tapa poistaa työmailta kaikki irtoainekset pölyttömästi.

Kysy lisää tai pyydä saman tien meiltä tarjous!