SUURTEHOPUHALLUKSET MEILTÄ MONIPUOLISESTI VANKALLA AMMATTITAIDOLLA. Suurtehopuhallus on kustannustehokas ja nopea apumenetelmä uudis- sekä remontoitaviin kohteisiin.

Leca®-soran suurtehopuhallus

Leca®-soran käyttökohteita ovat esimerkiksi ylä- ja alapohjan lämmöneristys, välipohjan ääneneristys sekä alapohjan kapillaarikatkoseristys. Maanrakennuskohteissa Leca®-soraa käytetään usein myös kevennysrakenteena. Me käytämme Leca®-sorapuhalluksessa nykyaikaisia menetelmiä, jonka vuoksi puhallusmatkan korkeudet tai pituudet eivät ole meille ongelmallisia. Näin ollen suurtehopuhallamme Leca®-sorakevytbetonia jopa satoja kuutioita yhden päivän aikana. Leca®-sora on oiva ratkaisu niin uudisrakennuskohteisiin kuin saneerauskohteisiinkin.
Suurtehopuhallamme Leca®-soran suoraan puhallusautostamme, jonka ansiosta saavutetaan monia etuja puhallusurakointi­kohteessa. Meille riittää, että työmaalle mahtuu yksi 12 metrinen nuppi.
Leca®-sora pölyää ja murskaantuu merkittävästi vähemmän suoraan puhallusautosta suurtehopuhaltamalla kuin perinteisellä menetelmällä imurilla puhaltaessa. Ylimääräinen Leca®-soran käsittely jää menetelmällämme kokonaan pois. Meiltä on saatavilla Leca®-soraa säkkitoimituksena suoraan työmaalle tai noudettavaksi lähimpään toimipisteeseemme. Toimitamme lisäksi tarpeenne mukaan Leca®soran työmaalle kippitoimituksena. Tällöin se voidaan levittää kohteeseen vaikkapa suoraan kaivinkoneella – kätevää! Meiltä saat Leca®-soraa monenlaisiin käyttötarkoitusiin kattavasti ja aina ammattitaidolla. Pyydä siis tarjous tai kysy aiheesta lisää!

Sepelin ja singelin suurtehopuhallus

Käytössämme on laadukas sekä monipuolinen kalusto, joten voimme suurtehopuhaltaa esimerkiksi sepeliä ja monia muita materiaaleja kohteisiin, joihin erilaisten ainesten siirtäminen on muutoin hankalaa. Korkeuskaan ei ole meille ongelma ja suurtehopuhallus onnistuu jopa 100 metrin päähän. Puhallettavia materiaaleja ovat muun muassa sepeli, singeli, erilaiset murskeet, jauheet sekä hiekat. Suurtehopuhallusta käytetään ala- ja yläpohjan lämmöneristystarkoituksiin sekä välipohjan äänieristykseen. Alapohjan saneerauksissa suurtehopuhalllus on yleisintä. Ensin poistetaan huonolaatuinen maa-aines suurtehoimuroimalla, jonka jälkeen puhalletaan tilalle esimerkiksi Leca®-soraa tai sepeliä. Kun kyseessä on kattotyömaa, käytetään menetelmää yleisesti suojakiveyksen eli singelin asentamiseksi. Myös hiekkalaatikoita ja siiloja voidaan täyttää kätevästi suurtehopuhallusta hyödyntäen. Mahdollisuuksia on siis paljon, ja meillä on kokemusta kaiken tyyppisistä työkohteista joissa suurtehopuhallus on ollut suureksi avuksi.

Suurtehopuhallukset saat meiltä kätevästi ja nopeasti avaimet käteen periaatteella, joten teidän ei tarvitse hankkia esimerkiksi sepeliä, singeliä tai nostimia erikseen. Me hoidamme puhallukset aina ammattitaidolla, olipa kohteesi sitten tyypillinen tai normaalia haastavammassa ympäristössä oleva. Kysy siis tarjous tai tarvittaessa lisätietoa!

Meiltä hoituvat suurtehopuhallukset haluamaasi kohteeseen tehokkaasti ja laadukkaasti.

Ota yhteyttä tai kysy lisää!