Länsi-Suomen Puhallusvilla Oy

POLYURETAANIERISTYKSET MEILTÄ LAADUKKAASTI TOTEUTETTUNA. Ruiskutettava polyuretaanieristys on monipuolinen eristysvaihtoehto ahtaisiinkin kohteisiin.

Polyuretaanieristys

Me tarjoamme polyuretaanieristykset huolella ja ammattitaidolla haluamaasi kohteeseen.
Yli 40 vuoden historiansa aikana Ekospray ruiskupolyuretaani on osoittautunut kestävyytensä sukupolvelta toiselle. Polyuretaanieristys toimii erityisen hyvin myös pohjalattiatiloissa sekä muissa vaikeapääsyisissä kohteissa. Ruiskupolyuretaani on myös monien rakennussuunnittelijoiden sekä rakennusalan ammattilaisten valinta hyvien lämpöä eristävien ominaisuuksiensa ansiosta.

Polyuretaanin monenlaiset käyttömahdollisuudet

Polyuretaanisuihkeella saat täysin saumattoman eristeratkaisun. Sitä voidaan käyttää sekä seinän sisä- että ulkopuolella. Tämä on kätevää, kun olet kunnostamassa ja avaamassa esimerkiksi seinän tai kunnostat julkisivua. Mikäli satut asumaan 70–80 luvun rakennuksessa ja seinien paksuus on rajoitettu, niin polyuretaanieristyksellä alennat käyttökustannuksia, parannat asumisen laatua eikä Sinun tarvitse rakentaa seinään lisäpaksuutta – neliömetrejä säästyy! Monet maanviljelijät pystyvät hyödyntämään teräshalleja ja talousrakennuksia tehokkaasti polyuretaanieristyksellä. Vaikkapa kylmästä ratsastushallista saadaan näin kätevä tila, jota voidaan hyödyntää monin tavoin.

Pyydä tarjous meiltä ja katsotaan sopiva ratkaisu juuri Sinun tarpeisiisi!

Polyuretaanieristyksen etuja

  • Säilyttää eristekyvyn ja muotonsa ruiskutuksen jälkeen. Rakentamisen käyttöikä on yli 100 vuotta.
  • Palo-ominaisuudet & lämmönkesto: Ekospray polyuretaani sammuu itsestään, kun sen pinta hiiltyy. Palon leviäminen uudelleen sekä sen syttyminen estyvät. Jatkuva lämmönkesto on todella korkea, + 120 C.
  • Polyuretaani ei pilaannu millään tavalla. Homeesta tai mätänemisesti ei siis ole huolta.
  • Materiaalina polyuretaanieristys on kokonaan läpäisemätön ja se tarttuu hyvin kaikenlaisiin epäsäännöllisiinkin pintoihin.
  • Matkapuhelimien signaaleja polyuretaanieristys ei häiritse lainkaan. Tämä siksi, että se ei sisällä alumiinikalvoa.
  • Se sietää rakennusmateriaaleissa käytettäviä liuotteita hyvin. Esimerkkejä tällaisista aineista ovat Asetoni, mineraaliöljyt, polttoaineet, tiivistekalvopehmittimet, emäksiset ja laimeat hapot ja teollisuusilmaston ja pakokaasujen vaikutukset ja saasteet.
  • Ekospray polyuretaani on lisäksi ekologinen valinta. Koko elinkaarensa ajan se säästää rakennuksien energiaa. Se voidaan uusiokäyttää sekä polttaa energiaksi, kun käyttöiän loppu saavutetaan.
  • Kemialliselta osaltaan polyuretaani on neutraali ja fysiologisesti vaaraton sekä hajuton sekä täyttää päästöluokituksen tiukimmatkin vaatimukset (M1).
  • Lujuusominaisuudet ovat myöskin ruiskupolyuretaanin vahva puoli. Ekosrpayn puristus-, veto- ja leikkauslujuutta pystytään rakenteellisesti hyödyntämään hyvin tehokkaasti.

Polyuretaanieristykset saat meiltä kustannustehokkaasti ja laadukkaasti monenlaisiin kohteisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!