VAAHTOLASIPUHALLUS MEILTÄ VAHVALLA OSAAMISELLA JA HUIPPUKALUSTOLLA SUORAAN KOHTEESEEN. Vaahtolasia käytetään talonrakennuksissa monilla eri osa-alueilla.

Vaahtolasipuhallus

Meiltä saat vaahtolasin tuotuna suoraan kohteeseesi omalla kalustollamme, jossa suurtehopuhallamme sen haluttuun kohteeseen. Vaahtolasi pysyy koko toimitusketjun ajan puhtaana ja kuivana, eikä sitä tarvitse lainkaan läjittää. Muihin rakennustöihin Foamit vaahtolasin asentaminen ei vaikuta mikä tekeekin siitä hyvin käytännöllisen materiaalin todella monentyyppisiin rakennuskohteisiin. Vaahtolasipuhallus säästää merkittävästi vaivaa sekä aikaa rakennuskohteissa ja sen suurtehopuhaltaminen on juuri tämän vuoksi kustannustehokasta. Vaahtolasi kestää hyvin päällä kävelyn, jonka ansiosta erillisten kulkusiltojen ja tukirakenteiden rakentamiseen ei tarvitse käyttää lainkaan aikaa. Näin ollen vaahtolasin puhallus päästään aloittamaan sekä viemään päätökseen vaivatta ja ripeästi.

Vaahtolasin monenlaiset käyttökohteet

Foamit vaahtolasi toimii hyvin monenlaisissa rakenteissa. Talonrakennuskohteissa se toimii muun muassa lämmöneristeenä sekä kevennysaineena. Perustuksissa ja rakennuksen sisäpuolisissa täytöissä ylä- ja välipohjissa, piha- ja kattorakenteissa sekä routasuojauksessa ja taustatäytöissä vaahtolasin soveltuvuus on mitä parhain. Kun on tarvetta tasaustäytölle esimerkiksi lattiatöissä ja lattiakallistuksissa, niin siinäkin Foamit vaahtolasi on mainio materiaali raemuotonsa ansiosta. Raekokoja on saatavilla myös pieninä rakeina, ohuita täyttöjä varten. Vanhemmissa rakennuskohteissa täyte välipohjan osalta sisältää usein orgaanisia materiaaleja, ja ne voidaan suurtehoimuroida pois ja korvata sitten vaahtolasipuhalluksella. Mikäli kohteina ovat vaikkapa putkilinjat, siltapenkereet, tiet, kadut, urheilukentät, tukimuurien taustatyöt tai piharakenteet, niin Foamit vaahtolasi toimii niissä hyvin maanrakennuksen kevennysmateriaalina.

Vaahtolasin valmistus ja ominaisuudet

Foamit vaahtolasi on kotimainen tuote, jonka raaka-aineena toimii 99 prosenttisesti kierrätyslasi. Keräyslasista puhdistetaan metalli sekä muut epäpuhtaudet teollisesti prosessoimalla. Kun vaahtolasi on täysin valmista se sisältää noin 92 tilavuusprosenttia ilmaa ja 8 tilavuusprosenttia lasia. Vaahtolasi on palamaton eikä siinä ole minkäänlaisia orgaanisia korrosoivia aineosia. Verratessa vastaavaan maa- ja kiviainesmäärään painaa vaahtolasi vain viidesosan. Tämä on siis käytännössä markkinoiden kevyin kevennys- ja eristemateriaali! Vaahtolasimurskeen etuja on myös hyvä kitkakulma, mikä vuoksi sillä saadaan kätevästi vankka alusrakenne työmaille. Lisäksi vaahtolasi ei leviä paikalle tuotaessa ympäristöön, ei vaadi erillisiä tukirakenteita, on hyvä kasautuvuudeltaan ja helpottaa näin käsittelyä työmaalla, varastoinnissa ja kuljetuksissa. Lämpöä vaahtolasi eristää hiekkaan verrattuna jopa neljä kertaa tehokkaammin, ja senkin vuoksi se sopii erilaisiin lämpö- ja routaeristyksiin. Ympäristön kannalta tutkailtuna vaahtolasin hiilijalanjälki on markkinoiden alhaisin luokassaan (0,31 kg CO2/kg). Vaahtolasi on näin ollen ympäristöystävällinen valinta ja se soveltuu täysin uusiokäyttöön.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous ammattitaitoisesta vaahtolasipuhalluksesta!

Vaahtolasista on moneksi!

Pyydä meiltä tarjous vaahtolasipuhalluksesta, jotta saat kohteeseesi ammattitaitoisen toteutuksen.